Pohvaljeni igralci po mesecih

Rubrika pohvaljenih igralcev je ustvarjena z namenom javno pohvaliti najbolj pridne, prizadevne in uspešne igralce našega kluba. Ker ima vsak od trenerjev možnost izbire (vsaj) enega izmed tekmovalcev, se lahko na tej strani znajdejo prav vsi, seveda pa je izmed več kot stotih igralcev, težko izbrati le 6 igralcev. Zato iskrene čestitke vsakemu posebej, ki se uvrsti na tole lestvico pohvaljenih! 🙂

februar 2018

Martin Cerkovnik

Na letošnjem članskem državnem prvenstvu si je priigral kar dve bronasti medalji (posamezno in dvojice) in pokazal, da kljub malce manj treninga še vedno spada med najboljše slovenske igralce badmintona.

Jaka Ivančič

Na zadnjih nekaj turnirjih, ki se jih je udeležil z mladinsko reprezentanco je poleg Petre pokazal najboljše predstave in dosegel najboljše rezultate.

Miha Ivančič

V februarju je postal državni članski prvak s Petro v kategoriji mešanih dvojic ter še dvakrat 5. med posamezniki in moškimi dvojicami.

Miha Ivanič

Prvič je postal članski državni prvak med posamezniki, kjer mu nihče na poti do zmage ni vzel niti seta. Prav tako je osvojil še bron v dvojicah in 5. mesto v mešanih dvojicah.

Tej Kolar

Na članskem državnem prvestvu si je priigral peto mesto med posamezniki, kar je zelo lep rezultat, ki bo pomagal k samozavesti za drugi del sezone.

Petra Polanc

Petra je postala članska državna prvakinja v mešanih dvojicah, podprvakinja med posameznicami in tretja v ženskih dvojicah, poleg tega pa še odlično igrala na mednarodnih mladinskih tekmovanjih.

januar 2018

Jakob Biber

Z odlično igro se je uvrstil med osem najboljših fantov posameznikov na slovenskem turnirju do 11 let, kjer smo slavili lep ekipni uspeh.

Matic Cerar

Na Medvoškem Forza Cup turnirju je osvojil srebrno medaljo med posamezniki U10 in bronasto s Tadejem v dvojich v U12, prav tako pa je spet zmagal turnir do 11 let v slovenski kategoriji.

Tadej Jelenc

Z Maticem si je priigral bron v dvojicah na Medvode Forza Cup 2018 in si priigral lepo spodbudo za drugi del sezone.

Lina Pipan

Skupaj s Špelo Alič (Olimpija) si je priigrala bron na kar močnem, domačem mednarodnem turnirju v dekliških dvojicah U14.

Samo Stanovnik

Tako kot Jakob in Filip se je uvrstil med najboljših 8 posameznikov do 11 let, je pa lepe igre prikazal tudi v mešanih dvojicah, kar je sigurno super napoved za naslednje turnirje.

Filip Štrovs

Še eden od naših fantov, ki so zasedli polovico mest med najboljšimi osmimi na turnirju do 11 let. Ne manjka veliko do še boljše uvrstitve, a bo potrebnega še malo več treninga.

december 2017

Jakob Biber

Igral je v svojem prvem finalu na turnirju Dedka Mraza, kjer je pokazal, da se lahko tudi z manj kot enim letom treniranja da doseči lep uspeh.

Julija Jamšek Količ

Najmlajša udeleženka Miklavževega turnirja, ki se ne boji izzvati niti starejših nasprotnikov. Ana Marija pravi da se zelo trudi in da naj bo to še spodbuda za naprej!

Zala Koder Može

Rok v zadnjih tednih opaža ogromen napredek v igri za kar si Zala sigurno zasluži veliko pohvalo in veliko sreče, da to pridobljeno znanje pokaže na januarskih tekmah.

Taja Pipan

Zmagovalka mešanih dvojic na turnirju do 19 let z Jako Ivančičem in finalistka med posameznicami, kjer pa je žal staknila poškodbo.

Petra Polanc

Zmagovalka slovenskega turnirja do 19 let med posameznicami, zmagovalka mešanih dvojic na Portugalskem in na sploh ena najbolj pridnih in delavnih igralk badmintona v Sloveniji.

Tomaž Sagadin

V njegovi igri je viden ogromen napredek v primerjavi z lansko sezono, ko ga je Matic nazadnje videl igrati in ga je zato Tomaž zelo lepo presenetil z njegovo lepo igro.

november 2017

Jaka Ivančič

Tekmoval je na Evropskem kadetskem prvenstvu v Pragi, kjer je nastopal tako v skupinskem in posamičnem delu in bil glavni glas slovenskega pozdrava nasprotnikom.

Erazem Jenko

Začel je šele v novembru, ampak je zelo zagnan in veselo dela na treningu, pridno posluša in se želi naučit kar se da veliko.

Ronja Okršlar

Na vsak trening pride nasmejana, polna želje po učenju novih stvari, ki jih potem pridno uporablja tudi v igri. Zelo pridna je na treningih in si zasluži omembo na tem mestu.

Žiga Podgoršek

Dosegel je najboljšo uvrstitev pri fantih v kategoriji do 15 let, čeprav igra v kategoriji nižje. Prav tako je uspešno zastopal Slovenijo na tekmovanju Nations to nations v Madžarskem Pecsu.

Taja Pipan

Sodelovala je v slovenski reprezentanci na Evropskem pvenstvu do 17 let v Pragi, kjer je igrala tako v skupinskem kot posamičnem delu tekmovanja.

Lan Valenčak

V zadnjem mesecu je pokazal ogromno zagnanost na treningih, kar se že kaže v njegovem napredku.

oktober 2017

Miha Ivanič

Zmagovalec mednarodnega članskega prvenstva v Izraelu v igrah posamezno. Na poti do finala je premagal tudi udeleženca lanskoletnih Olimpijskih iger.

Tadej Jelenc

Stoprocentna prisotnost na treningih ga je tokrat prinesla tudi na prvo stran naše spletne strani. Zagnanost na treningih je ogromna, kar prinaša tudi dobre rezultate na tekmovanjih.

Lucija Peruško

Zagnanost na treningih, pridno delo in pomoč mlajšim od sebe so kvalitete, ki so prinesle Luciji pohvalo ta mesec.

Žiga Podgoršek

Dvakratni zmagovalec slovenskega turnirja do 13 let, četrtfinalist posamezno in finalist v dvojicah s Timotejem na močnem mednarodnem tekmovanju TEM Youth 2017.

Jakob Sagadin

Jakob iz treninga v trening kaže vse večjo zavzetost in zanimanje. Od septembra naprej je že viden napredek, kar ga še bolj spodbuja k dobremu delu.

Timotej Ušeničnik

Prvo mesto v dvojicah, drugo posamezno na slovenskem turnirju do 13 let, finalist v dvojicah z Žigom na močnem mednarodnem turnirju TEM Youth 2017.

september 2017

Eva Andrejaš

Tiho in pridno dela na treningih, kar se pozna v napredku, ki ga je naredila že samo v zadnjih dveh mesecih in upamo, da bo to pokazala tudi na prihajajočih tekmovanjih.

Miha Ivanič

Svoje mesto si je prislužil z odličnim nastopom na mednarodnem članskem prvenstvu Slovaške, kjer je igral v finalu moških dvojic in polfinalu moških posamezno.

Nemanja Milivojevič

Pridno dela, pomaga ostalim, sploh tistim, ki so prvo leto na treningih. Tudi ko se ga popravi v tehniki hitro pošteka in odigra tako kot je treba.

Maša Oblak

Ima veliko željo po napredku, trenira resno in zagreto, sama sprašuje trenerja, kaj naj spremeni, da bo še bolje izvedla kakšen udarec in to tudi uporablja v sami igri.

Petra Polanc

Mesto med pohvaljenimi igralci si je prislužila z uvrstitvijo v vsa tri finala na mednarodnem mladinskem prvenstvu v Romuniji. Na koncu je slavila v mešanih dvojicah, posamezno in v dvojicah pa je bila druga.

Grega Šuštar

Opravi zelo veliko treningov, napreduje v igri, si privošči kakšen kiks na tekmi, ampak je pa potrebno pohvaliti  uvrstitev v četrtfinale v Romuniji!

avgust 2017

Anže Breška

Zelo pridno obiskuje treninge in na njih gara, da bo kmalu ujel tiste v njegovi generaciji, ki trenirajo že več časa kot on.

Bor Furlan

Med počitnicami je pripravljen priti na treninge tudi več kot uro in pol pred začetkom, saj mu drugače zaradi prevoza ne bi uspelo priti.

Lina Pipan

Od konca julija je naredila verjetno največ treningov med vsemi in bila tam vedno med bolj zagretimi.

Luka Podgoršek

Zelo dobro je sodeloval z Lovrom pri uspehu ekipe Tepih na pripravah v Olimju in se izkazal z motiviranjem mlajših.

Rok Šantl

Glede na to, da je začel trenirati badminton šele pred dobrega pol leta zelo pridno napreduje in dela kar se da veliko, da do konca zamenja teniško tehniko v badmintonsko.

Lovro Ušeničnik

Odlično je vodil svojo ekipo Tepih na pripravah do zmage v prvem Mr. Petko pokalu poletnih priprav medvoškega badminton kluba.