Trenerji, ki to sezono delujejo v klubu

trenerji_maja
Maja Kersnik
glavna trenerka

Maja Kersnik je diplomantka fakultete za šport. V svoji karieri je bila kot igralka vrsto let državna reprezentantka, od leta 2008 pa deluje kot trenerka badmintona. Od leta 2010 je zaposlena v Badminton klubu Medvode. Sprva je opravljala delo z najmlajšimi igralci, zadnjih nekaj let pa skrbi za najboljše tekmovalce našega kluba. Tudi letos bo njena glavna naloga delo s 1. tekmovalno skupino, poleg tega pa bo v treninge badmintona poizkušala prepričati začetnike in bo vodila tudi 4. tekmovalno skupino. Poleg zgoraj omenjenega, Maja skrbi za koordinacijo šolskih skupin in z vodstvom kluba sodeluje pri celotnem delovanju kluba. Zaradi pregleda nad celotno strukturo dela kluba, se na njo lahko obrnete tudi tisti, kateri niste direktno vpleteni v njene skupine.

mail: majakersnik81@gmail.com
telefon: 040 330 161

dav
Matic Ivančič
trener tekmovalcev in šole badmintona

Matic je v klubu kot trener že peto sezono in v tej sezoni vodi 2. in 3. tekmovalno skupino. Poleg tega deluje tudi kot vaditelj v šolah badmintona v Medvodah in Preski ter eni rekreativni skupini.

V času igranja je v svojih kategorijah osvojil kar precej medalj in si pridobil kar nekaj izkušenj. Te mu zdaj pomagajo, da njegove varovance pripravi na morebitne pasti v badmintonski igri, v katere je sam pogosto padal.

mail: ivancic.matic@gmail.com
telefon: 051 257 537

trenerji_AnaMarija
Ana Marija Šetina
trenerka mlajših tekmovalcev

“Šport te izoblikuje kot osebo, da ti disciplino, neko širino, prinese zadovoljstvo ob zmagah in zmožnost dvigniti se po porazu in še nekaj, kar je meni najljubše – obkroži te z ljudmi z enako strastjo in ti podari neprecenljiva prijateljstva za vse življenje!”

Ana Marija bo v tej sezoni trenirala 3. tekmovalno skupino in bo v pomoč pri šolah badmintona

mail: anna.marija.am@gmail.com
telefon: 040 255 125

cropped-logo-BKM-1.jpg
Nika Polanič
trenerka šole badmintona

mail: nika.polanic@gmail.com
telefon: 051 319 982

 

cropped-logo-BKM-1.jpg
Martin Cerkovnik
trener tekmovalcev in šole badmintona

mail: martin.cerkovnik@gmail.com
telefon: 041 246 843

trenerji_Rok
Rok Jerčinovič
vaditelj mlajših tekmovalcev

Rok Jerčinovič bo letos začel šolanje na Fakulteti za šport. Badminton trenira od svojega 10 leta, zadnjih nekaj let je bil član slovenske mladinske reprezentance, zdaj pa se je odločil, da se bo preizkusil še v vlogi trenerja.

Poleg tega bo še vedno treniral in igral ligo, letos bo igral v Franciji. Potrudil se bo ohraniti dobro vzdušje tako na, kot tudi izven igrišča. Veseli se dela z mladimi nadebudnimi badmintonisti.

mail: jercinovic78@gmail.com
telefon: 051 234 133