Trenerji, ki to sezono delujejo v klubu

Badminton (86)
Matic Ivančič
trener tekmovalcev in šole badmintona

Matic je v klubu kot trener že kar nekaj sezon ter v tej sezoni vodi 2. tekmovalno skupino. Poleg tega deluje tudi kot trener v šolah badmintona na OŠ Preska, Pirniče in Medvode ter eni rekreativni skupini.

V času igranja je v svojih kategorijah osvojil kar precej medalj in si pridobil kar nekaj izkušenj. Te mu zdaj pomagajo, da njegove varovance pripravi na morebitne pasti v badmintonski igri, v katere je sam pogosto padal.

mail: ivancic.matic@gmail.com
telefon: 051 257 537

cof
Miha Ivanič
Trener tekmovalcev in mladih igralcev

Miha Ivanič je v letošnjem šolskem letu prevzel vodenje 1. in 4. tekmovalne skupine. Do sedaj je osvojil veliko naslovov državnega prvaka, priigral pa je tudi prvo slovensko medaljo na Evropskih prvenstvih, v mešanih dvojicah je osvojil bron na mladinskem EP leta 2017.

mail: miha.ivanic@gmail.com
telefon: 041 651 842

trenerji_Rok
Rok Jerčinovič
trener mlajših tekmovalcev

Rok Jerčinovič trenutno študira management v športu. Badminton trenira od svojega 10 leta, zadnja leta v mladinskih kategorijah je bil član mladinske državne reprezentance, zdaj pa se posveča malce več študiju, kot treniranju za igranje na najvišjem svetovnem nivoju. V letošnji sezoni bo vodil treninge 3. tekmovalne skupine, mladinske rekreativne skupine in vadbo na OŠ Smlednik.

Poleg tega bo še vedno igral ligo, letos bo spet igral v Franciji. Potrudil se bo ohraniti dobro vzdušje tako na, kot tudi izven igrišča. Veseli se dela z mladimi nadebudnimi badmintonisti.

mail: jercinovic78@gmail.com
telefon: 051 234 133