I Feel Slovenia Li-Ning Future Series 2024

Na Dolgem mostu je od 5. do 8. septembra potekal mednarodni I feel Slovenia Li-Ning future series 2024. Na njem so nastopili številni slovenski igralci, kar nekaj športnikov pa je zastopalo tudi naš klub. Med njimi sta tokrat ponovno zablestela Petra Polanc in Miha Ivančič.

Miha in Petra sta na letošnjem tekmovanju pometla z vso konkurenco in na domačih tleh osvojila zlato medaljo. To je bil lep prizor za vse slovenske navijače, ki so ju prišli podpirat v športni center. Kaj pa nam je o turnirju zaupala Petra?

” Zame to predstavlja zelo obetaven začetek nove sezone in še eno potrditev, da sem se konec koncev pravilno odločila za nadaljevanje svoje badmintonske kariere predvsem v mešanih dvojicah. Vidi se napredek, saj več treningov skupaj s trenerjema prilagodimo mešanim dvojicam. Z Mihom imava kar nekaj dobrih uvrstitev do sedaj, kljub temu, da sem se vse do letošnje sezone specializirala za igro posamezno. Sedaj pa se pustimo presenetiti in poglejmo, kako daleč zmoreva.

Vedno imam še posebno lep občutek, ko igram na domačih tleh, obkrožena z najbližjimi, ki so tudi tokrat navijali za naju in ustvarili res prijetno atmosfero.”

Miha je zelo lep rezultat zabeležil tudi v igri moških dvojic, saj sta skupaj z Rokom Jerčinovičem (BK Bit) osvojila odlično drugo mesto! Upali smo, da nam bo kaj več o sami igri in turnirju povedal še Miha, ampak zaenkrat še ni imel časa 😀 

 

TajaP