Naši trenerji

Denis Peshekhonov

Trener 1. tekmovalne skupine

Denis vodi 1. tekmovalno skupino, ki vsebuje kar nekaj igralcev iz samega vrha slovenskega badmintona. Svoje delo v našem klubu kombinira s treniranjem slovenske članske in mladinske reprezentance. Tudi sam je bil zelo uspešen igralec.

Natalija Peshekhonova

Trenerka 2., 3. in 4. tekmovalne skupine

Natalija je trenerka 2., 3. in 4. tekmovalne skupine, treninge pa izvaja tudi na osnovnih šolah. Ker je bila tudi sama zelo uspešna igralka badmintona, lahko otrokom preda veliko koristnega znanja. Osvojila je namreč 5. mesto na svetovnem prvenstvu!

Taja Pipan

Trenerka mlajših igralcev

Taja je članica našega kluba že od mladih let, še vedno pa nas kot igralka zastopa tudi v prvi ligi. Sedaj vodi skupino začetnikov v našem klubu in na osnovnih šolah. Igralcem pomaga tudi pri poškodbah, saj je študentka fizioterapije.

Jaka Ivančič

Trener mlajših igralcev

Jaka vodi skupino mlajših otrok v našem klubu ter na osnovnih šolah. Tudi sam je bil izredno uspešen igralec in trenutno še vedno tekmuje v prvi avstrijski ligi. Bil je tudi članski državni prvak za sezono 2023/24, že drugo leto zapored.

jaka.ivancic01@gmail.com
051 713 615

Lina Pipan

Trenerka mlajših igralcev

Lina prav tako vodi skupine mlajših otrok. Pri delu z otroki ji zelo pomaga tudi to, da je študentka pedagoške fakultete. Lina zastopa medvoške barve že od mladih let in še vedno tekmuje v prvi slovenski ligi.

linci.pipan@gmail.com
041 874 063

Miha Ivančič

Trener odraslih rekreativnih igralcev

Miha je še vedno zelo aktiven igralec, ki nastopa na turnirjih po celem svetu. Na državnem prvenstvu za sezono 2023/24 je že sedmič zapored osvojil naslov državnega prvaka v mešanih dvojicah. Trenutno v našem klubu vodi skupino odraslih rekreativcev.

mih.ivancic@gmail.com
051 883 033