Gal in Rok z bronom iz Milana

Med 21. in 23. februarjem je v Milanu potekalo mednarodno mladinsko prvenstvo Italije, katerega so se ob spremstvu Maje udeležili Lina Pipan, Rok Kuprivec in Gal Bizjak. Za najboljši uspeh sta poskrbela fanta, ki sta se v dvojicah tudi preko prvih nosilcev uvrstila v polfinale, kjer je bil na koncu boljši Indonezijski par v dveh setih. To je tudi prva medalja na tem rangu tekmovanj za oba fanta in lep obet pred nadaljevanjem sezone.

Dobro se je v ženskih dvojicah odrezala tudi Lina Pipan, ki je z Zalo Žuran (Branik) zmagala v prvem krogu, nato pa sta ju premagali Indonezijki v dveh suverenih setih.

V mešanih dvojicah žal več kot prva izgubljena tekma ni šlo, para Pipan/Bizjak in Kuprivec/Alič (Olimpija) sta končala tekmovanje v drugem krogu tekmovanja. V igrah posamezno sta Lina in Gal najprej bila boljša od domačinov, potem pa naletela na nosilce (Gal je izgubil šele z 22:24 v tretjem setu), ki jima niso dopustili napredovanja; Rok pa se je že v prvi tekmi proti Špancu Esteve-ju boril dobrih 45 minut a žal ni uspel priti z igrišča kot zmagovalec.

Rezultate naših igralce najdete na: https://www.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=966E2805-3517-4C66-989B-279B19586765&c=SLO