JAKA IVANČIČ DO TROJNE ZMAGE NA PRVEM AB TURNIRJU

V soboto, 22.4.2023 je na Mirni potekal 1.AB turnir za posameznike in dvojice, katerega se je udeležilo 6 igralcev našega kluba. Najbolj je navdušil Jaka Ivančič, ki je osvojil kar tri zlate medalje. Skupno pa so naši igralci osvojili kar nekaj odličij.
 
Med moškimi posamezno v A kategoriji so na vseh treh stopničkah stali Medvoščani! Tretje mesto je osvojil Miha Ivančič, ki je moral svojemu bratu priznati premoč že v polfinalu, na drugo mesto pa se je povzpel Gal Bizjak, ki se je proti Jaku pomeril v finalu. Omeniti je potrebno, da je “maratonec” Jaka čisto vse svoje tekme v kategoriji posamezno odigral na tri sete. Kevin Lenarčič pa je pokazal zelo dobro igro v borbi proti Maju Poboljšaju, vendar mu je po treh setih žal zmanjkalo nekaj športne sreče za zmago.
 
Med moškimi dvojicami so na zmagovalnem odru prav tako dominirali naši igralci:
1. Jaka Ivančič in Miha Masten (BK Branik)
2. Miha Ivančič in Maj Poboljšaj (BK Ljubljana)
3. Gal Bizjak in Andraž Pungartnik (BK Kungota)
4. Mesto pa osvojil Kevin Lin Lenarčič skupaj z Janom Krumpakom (BK Bit).
 
V mešanih dvojicah sta nas zastopala Jaka Ivančič in Taja Pipan, ki sta brez težav in brez izgubljenega seta osvojila 1. mesto!
 
V B kategoriji pa nas je zastopal Nikita Peshekhonov, ki se je uvrstil na 3. mesto med posamezniki, ko je v napetem boju po treh setih žal izgubil proti Tevžu Orniku.
TajaP