Novo sezono pričeli s 7 medaljami!

V soboto je v Ljubljani potekal 1. turnir v sezoni 2022, tokrat so pričeli s sezono tekmovalci v kategoriji do 13 in 19 let. Tekmovanje je zaznamovalo manjše število prijavljenih igralcev v obeh kategorijah zaradi vseh okužb in karanten, ki razsajajo po celi Sloveniji.

Začnimo najprej z rezultati v starejši kategoriji, saj se jih je tokrat udeležilo zelo malo. Naš klub so zastopali Kevin Lin Lenarčič, Jure Malenšek in Neža Špendal. Najbolje se je odrezal Kevin, ki je brez večjih težav slavil v dvojicah z Janom Krumpakom (BIT). V igrah posamezno pa mu tudi do finala nihče ni nudil večjega odpora, tam pa je žal izgubil proti Koroši (Kungota) v treh odigranih setih.
Jure in Neža si nista uspela priigrati nobene zmage, je pa za oba ta turnir koristil kot dober trening pred turnirjem v svoji primarni kategoriji do 17 let.

Večjo številko igralcev smo imeli v mlajši kategoriji. Najboljši naš igralec je bil Din Mašić, ki je zmagal tako v igrah posamezno v A kategoriji, kot v igrah dvojic s Timom Bregarjem (Mengeš). V igrah posamezno je 5. mesto osvojil Naj Sešek, 9. mesto Liam Vodlan, 12. je bil Ian Vidic ter 14. Tomas Pulko. Najboljši naš igralec v B kategoriji je bil Danilo Savić s 3. mestom, 5. mesto je osvojil Ožbej Zibelnik, 9. mesto pa je osvojil Leonid Shaklein.

Pri dekletih se je v A kategoriji na 3. stopničko povzpela Mia Sketelj, ki ji je malo zmanjkalo v polfinalu, a se bo maščevala za poraz na naslednjem turnirju. Za 7. mesto sta se na koncu pomerili Luna Šarkanj in Tita Strušnik, tokrat je bila boljša Tita. Na 10. mestu je tekmovanje končala Klavdija Kadivec, 11. pa je bila Tija Mlakar.

V B kategoriji se je dobro borila Lana Militarov, ki je osvojila končno 4. mesto, na 5. mestu pa je končala še Zoja Kušar.
V dvojicah pri fantih sta na 4. mestu končala tekmovanje Naj in Ian, 5. mesto pa sta si priigrala Danilo in Leonid.

Pri dekletih sta se najbolje uvrstili Tija in Tita, priigrali sta si prvo bronasto medaljo s takega turnirja, na 5. mestu pa sta končali Klavdija in Zoja.

Za kar nekaj naših tekmovalcev je bil to prvi turnir in jim čestitamo za pokazano borbo in dobre rezultate, si pa obetamo njihovih dobrih uvrstitev tudi v prihodnje, kar pa bo možno samo z dobrim treningom, ki nas čaka do takrat 🙂

Vse rezultate najdete na povezavi: https://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament/matches?id=67D19405-0600-469B-B8F7-99F9AA33C9B4&d=