Poletne priprave 2024

Z otroki smo se tudi letos odpravili na poletne priprave v Slovenj Gradec. Priprav se je udeležilo 24 otrok. Prebivali smo v hostlu, trenirali pa v bližnji športni dvorani. V vročih popoldnevih so si otroci nekoliko odpočili noge v bazenu, kjer so si privoščili tudi kakšen sladoled. 

Igralci so bili razdeljeni v dve skupini – starejšo skupino je vodila Natalija, mlajšo pa sta vodila Taja in Jaka. Priprave so potekale od ponedeljka do sobote, treningi pa so bili na sporedu dvakrat dnevno. Ob večerih so igralci med sabo tekmovali po različnih skupinah, ki so se imenovale: Ljudje, Palčki, Winxice, Pozitiva in Smrkci. Otroke je vsak večer čakal drug izziv, na katerem so se borili za točke, ki so jih lahko doprinesli svoji ekipi. Spodaj si lahko pogledate nekaj foto utrinkov iz preteklega tedna.

STAREJŠA SKUPINA

MLAJŠA SKUPINA

VIDEO UTRINKI

Na zadnjem večeru je morala vsaka skupina predstaviti svoj TikTok posnetek, ostale skupine pa so glasovale, kateri se jim je zdel najboljši. Spodnji video je bil eden iz med boljših, vse ostale pa najdete objavljene na našem Instagram računu.

Zadnji dan je potekal badminton turnir med skupinami, kjer so si igralci lahko priborili še zadnje točke. Na koncu so nas rezultati presenetili, saj so zmago osvojile Winxice! Čestitke.

Upamo, da so se otroci imeli lepo, hkrati pa tistim, ki so nas predčasno zapustili zaradi poškodb, želimo čimprejšnje okrevanje.

TajaP