Še z zadnjega DP z naslovom državnega prvaka

V soboto je potekalo še zadnje državno prvenstvo v tej sezoni, za naslove državnih prvakov so se pomerili najmlajši v kategoriji do 11 let. Naš klub so zastopali Matic Cerar, Tilen Jelenc, Maj Mlakar, Gal Strušnik in Samo Štrovs.
Najboljši je bil pričakovano Matic, ki je med posamezniki odlično opravil delo in brez večjih težav premagal prav vse in osvojil zlato. V mešanih dvojicah sta v finalu s Tinkaro Alič naredila preveč napak in živčnost ter prevelika želja sta naredila svoje tako da sta se morala zadovoljiti s srebrom.
Ostali fantje so v igrah posamezno pokazali vse kar so natrenirali, vendar se je iz skupine uspelo uvrstiti samo Galu, a je naletel v izločilnih bojih na premočnega nasprotnika, ter tako osvojil končno 9. mesto.
V dvojicah sta Samo in Tilen imela v prvem krogu pretežko nalogo, boljši je bil par iz Bita, Gal in Maj pa sta za nasprotnike dobila Matica in Roka Strelca iz Kungote, ki sta bila na koncu boljša. Matic in Rok sta se v četrtfinalu pomerila proti postavljeni mirnski dvojici, ki je v napeti tekmi na tri sete na koncu le slavila in Matic je tako končal v četrtfinalu.
S tem turnirjem smo tako zaključili tekmovalno sezono, čaka nas še nekaj treningov, a večinoma se naše misli lahko že usmerijo proti počitnicam, ki jih že vsi nestrpno pričakujemo.