Teodora državna prvakinja do 15 let

Na državnem prvenstvu do 11 in 15 let, ki je potekalo 1. 6. 2024, nas je zastopalo kar 20 otrok. Najboljši rezultat je med našimi igralci osvojila Teodora Milivojević, ki je osvojila naslov državne prvakinje v ženskih dvojicah, ter naslov državne podprvakinje v kategoriji posamezno!
V kategoriji do 11 let nas je zastopala Kim Pavčič, ki se je med ženskimi dvojicami uvrstila v polfinale in osvojila 3. mesto skupaj s Pio Sedej (BK Olimpija).
 
V kategoriji do 15 let sta poleg Teodore navdušili tudi Tita Strušnik in Maja Strajnar, ki sta med ženskimi dvojicami osvojili odlično tretje mesto. Tita pa je medaljo osvojila tudi med posameznicami, saj se ji je uspelo uvrstiti v polfinale tekmovanja.
 
Teodora Milivojević pa je v dvojicah zaigrala skupaj z Najo Horvat (BK Lendava). Dekleti sta pokazali, da sta trenutno najmočnejši slovenski par in stopili na najvišjo stopničko!

Kaj pa nam je o turnirju zaupala Teodora?

“Zdi se mi, da sem igrala dobro, imela sem sicer tremo v finalu. V kategoriji posamezno sem presegla svoja pričakovanja, saj sem odigrala kar tri tesne sete, kar mi proti Naji do sedaj še ni uspelo! Za zmago mi je zmanjkalo le malo moči. 

Cilj mi je bil osvojiti naslov državne prvakinje, kar mi je tudi v dvojicah z Najo Horvat tudi uspelo. Skozi celoten turnir so mi pomagali tudi moji soigralci, ki so mi z navijanjem dajali pogum. Vse tekme so bile kar težke, saj so bile ostale punce starejše in močnejše, a brez nasvetov Denisa in Natalije mislim da tako daleč nebi prišla.”

TajaP