Volilna skupščina 2023

V nedeljo, 17. 9. 2023, smo v večnamenskem prostoru OŠ Preska izvedli volilno skupščino. Ponovno smo potrdili predsednika kluba Matevža Šrekla, na novo pa je bila kot podpredsednica izvoljena Maja Kersnik. V sklopu uradnega dela je Natalija Peshekhonova predstavila delo trenerjev v preteklem letu, ter plan dela za naprej. Taja Pipan pa je predstavila novo spletno stran, napredek kluba z vidika promocije, ter veliko zanimanje otrok za vpis v šole badmintona. Tudi starši so izpostavili nekaj svojih idej za izboljšave, ki nam bodo prišle prav v prihodnji sezoni.

Po uradnem delu pa je sledilo težko pričakovano druženje, ki je vključevalo piknik, turnir v igri dvojic odrasel + otrok, ter nogomet. Na klubskem turnirju je tekmovalo kar 8 parov, zmago pa sta slavila Matic in Mare Cerar! Minki in Kevinu je za zmago zmanjkalo le malo, v finalu so namreč odigrali kar tri dolge sete. Navdušila pa sta nas tudi Boštjan L. in Silvo I., ki sta zaigrala skupaj v dvojici, vendar nam nista zaupala, kdo je v vlogi otroka.. Oba sta si priigrala hladno pivo.

Po napornem turnirju je sledil carski praženec, kasneje pa še tortilije. Lačne športnike je nahranil medvoški mastechef Jure Galičič, ki pa mu je na pomoč priskočil še Miha Podgoršek. 

Druženje se je nadaljevalo še z igro nogometa, pri katerem je sodeloval tudi naš predsednik. Nekateri starši pa so zaradi napornega nedeljskega športnega programa razmišljali tudi o ponedeljkovi bolniški.. Šalo na stran, imeli smo se fletno in se vidimo na naslednji skupščini.

TajaP