Za nami je prvi klubski turnir

V petek, 10.11. 2023, smo v Športni dvorani Medvode izpeljali prvi klubski turnir za sezono 2023/24. Na turnirju so se med sabo pomerili naši igralci, letnik 2011 in mlajši. Na turnirju je sodelovalo 23 otrok, od tega 8 deklet in 15 dečkov.

Igralci so tekmovali po sistemu skupin, iz vsake skupine pa so najboljši igralci napredovali naprej v polfinale tekmovanja. Sistema “izpadanja” nismo izbrali zato, da bi vsak otrok odigral čim več tekem. Vse točke za klubsko lestvico, ki so jih otroci osvojili na prvem turnirju, si lahko ogledate tukaj. Naslednji klubski turnir za točke pa bo v mesecu decembru – Miklavžev turnir.

Čestitamo vsem najboljše uvrščenim, hkrati pa se zahvaljujemo staršem za zelo korektno sodelovanje. Vsi so namreč prijavili svoje otroke na turnir v navedenem roku, hkrati pa so tudi vsi odjavili tiste otroke, ki so na žalost zboleli. Tako je lahko turnir potekal tekoče in brez zapletov.

Zahvala pa gre tudi našima sponzorjema Manner in Grafičnemu podjetju Jamnik, ki sta zagotovila lepe nagrade za zmagovalce.

TajaP